In de kijker

Ken je de MIVAS Academie (MAC) al? Deze afdeling buigt zich over de aanpak van nieuwe projecten. Indien nodig worden er hulpmiddelen en machines ontworpen om tot het beoogde resultaat te komen. Onze ervaren technici hebben voor elke uitdaging een oplossing.

Door automatisering van repetitief werk kunnen we jouw order in hoog tempo afhandelen. Dit stelt ons in staat om je een scherpe prijs aan te bieden. Wij kunnen meer opdrachten aan en creëren zo werkgelegenheid voor onze doelgroep.

Daarnaast organiseert MAC ook opleidingen en trainingen voor onze medewerkers om hen klaar te stomen voor nieuwe opdrachten.

Vacature Technieker

Opleidingscentrum in functie van extra tewerkstelling door competentie ontwikkeling

MIVAS is bezig een opleidingscentrum op te zetten waarbinnen de focus ligt op competentieontwikkeling van de meest kwetsbare populatie binnen maatwerk.

Binnen deze werking zullen we competenties, mogelijkheden en talenten van zowel nieuwe als bestaande werknemers onderzoeken. Op basis van deze competentieanalyse kunnen we gericht inzetten op het ontwikkelen en versterken van aanwezige competenties op maat van het individu.

Ons doel is om medewerkers nog meer op maat van hun individuele noden en mogelijkheden in te schakelen. Daarnaast kunnen we met de uitbouw van dit opleidingscentrum bijkomende tewerkstellingsmogelijkheden creëren voor maatwerkers door extra in te zetten op competentieontwikkeling afgestemd op onze steeds veranderende context en arbeidsmarkt.

Voor de uitbouw van deze werking kunnen we rekenen op projectsubsidies van de Provincie Antwerpen.

Totale duurtijd van het project: 4 jaar

Begindatum: 01/01/2021

provincie_antwerpen_logo_RGB.jpg