Fb Banner

MIVAS on the Move

Om ons steentje bij te dragen in de strijd tegen armoede en ons sociaal restaurant te steunen, organiseert MIVAS in samenwerking met motortoerclub De Tramrijders en oldtimervereniging Royal Auto-Moto-Club Contich 1911 op zaterdag 14/09 een evenement ten voordele van ’t Hofke.
‘MIVAS on the Move’ combineert een motor- en oldtimertreffen met verschillende georganiseerde wandelingen, randanimatie en een hapje en een drankje. Alle opbrengsten gaan naar de werking van ’t Hofke.
Hieronder kan je alvast terugvinden wat er allemaal op het programma staat. Geen zorgen, er is voor ieder wat wils!

Lees meer
Green Deal Anders Verpakt

Green Deal Anders Verpakt - Eénmalige verpakkingen terug dringen

In 2022 ging de Green Deal Anders Verpakt van start. Meer dan 80 bedrijven, organisaties en overheden ondertekenden een overeenkomst om op drie jaar tijd de hoeveelheid éénmalige verpakkingen drastisch te reduceren. 90 projecten werden inmiddels ingediend met als doel diensten en/of verpakkingen te gaan herdenken richting preventie en hergebruik. Om deze omschakeling een extra duw in de rug te geven, lanceerde de Stuurgroep van de Green Deal Anders verpakt in juni 2022 een projectoproep waarbij beloftevolle projecten op financiële ondersteuning konden rekenen. Na een selectieprocedure kunnen 6 projecten aan de slag met deze extra middelen.

Lees meer
Banderolleren

Banderolleren - Eenvoudig en snel producten bundelen

Nieuw in ons gamma van verpakkingstechnieken is het banderolleren. Met deze techniek wordt een minimale hoeveelheid plastiek gebruikt om producten te bundelen. Dit betekent natuurlijk ook een kostenbesparing op verpakkingsmateriaal.
Een bedrukte band betekent extra toegevoegde waarde. Allerlei informatie kan op die manier gecommuniceerd worden : merknaam, productinformatie, ingrediënten, promotekst, ...
Des te meer een product in het oog springt, des te sneller zal de klant dit uit het rek nemen !