Kwaliteit is belangrijk. Voor jouw organisatie, maar ook voor ons. MIVAS hanteert hiervoor een strikt beleid. Dankzij ons systeem van integrale kwaliteitszorg – gebaseerd op het EFQM-model – zijn de procedures en instructies voor goederen, werknemers, veiligheid en welzijn perfect op elkaar afgestemd.

Maar ons principe is bovenal: de opdrachtgever bepaalt de kwaliteitseisen voor zijn specifiek product. Die eisen integreren we probleemloos in onze activiteiten. Zo ben je altijd zeker van het perfecte eindresultaat!

Alle eisen van zowel onze opdrachtgevers als van de wetgeving worden verwerkt in interne procedures en instructies. Deze zijn op een interactief digitaal platform permanent voor alle medewekers beschikbaar. Dankzij regelmatige training passen onze medewekers alle voorschriften toe op de werkvloer.

Binnen alle processtappen worden controles uitgevoerd, die meteen geregistreerd worden.

Certificaten

Wij kunnen met fierheid zeggen dat wij beschikken over diverse kwaliteitscertificaten waarvoor we een uitstekende score hebben behaald nadat we de nodige audits hebben doorlopen:

Lean manufacturing

Wist je dat we een eigen leanafdeling hebben? Die laat MIVAS draaien als een geoliede machine.

Lean manufacturing buigt zich over alle processen met als doel ze te optimaliseren, om een uitgebalanceerde en gestroomlijnde productorganisatie te bekomen.

De nadruk ligt op het verhogen van efficiëntie en ergonomie. Integratie en participatie van onze medewerkers op alle bedrijfsniveaus bevorderen de productiecapaciteit en het sociale welbevinden.

Resultaat:

  • Scherpe prijzen zonder in te leveren op service en kwaliteit
  • Een minimum aan verspilling op allerlei vlakken
Kwaliteit Lean

Verpakkingswerk of andere activiteiten uitbesteden?

Contacteer ons voor een afspraak of offerte.