MIVAS 3

Doelhaagstraat 72
2840 Rumst
T: +32 (0)3 880 74 25

  • Eigen vestiging bij distributiecentrum ODTH (5200 m²)
  • Ingebouwde ateliers (4058 m2)

Geschiedenis

In 1996 zette MIVAS een grote stap door een eigen atelier op te starten in het distributiecentrum van onze opdrachtgever Procter & Gamble te Rumst.

Product en verpakkingsmateriaal, nodig voor de verwerking van onze opdrachten, worden ons vanuit de aanpalende magazijnen rechtstreeks aangeleverd. Enkele uren later staat het door ons verwerkte product klaar voor vervoer naar de consument. Zo worden dure tussentransporten ingeruild voor een uiterst flexibel “just-in-time” management.

Momenteel beschikt MIVAS 3 over drie ateliers binnen het distributiecentrum ODTH. De werkruimte bedraagt 4.500m² en biedt ongeveer een 60-tal arbeidsplaatsen aan onze enthousiaste werknemersploeg. Een professioneel team van productieleiders en monitoren zorgt ervoor dat alle opdrachten op tijd en volgens de hoogste kwaliteitsnormen (P&G) de vestiging verlaten.

Deze vestiging is bovendien voorzien van bureaus voor administratie en sociale dienstverlening, van een technische dienst, label-printing, een eigen refter en personeelsvoorzieningen. Zo functioneert de vestiging helemaal als een autonome werkplaats.

Ook deze vestiging draagt kwaliteit hoog in het vaandel en wordt daarvoor vakkundig begeleid door de centrale kwaliteitsdienst. Dankzij de dagelijkse inspanningen van het volledige MIVAS 3-team, werd er al meermaals een 100% QA-score behaald. Dit bezorgde ons het label van “strategische P&G-partner”.

Daar zijn we heel fier op.

MIVAS 3

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een aangenaam kader?

Verpakkingswerk of andere activiteiten uitbesteden?

Contacteer ons voor een afspraak of offerte.