Fb Banner

Om ons steentje bij te dragen in de strijd tegen armoede, organiseren MIVAS, motortoerclub De Tramrijders en oldtimervereniging Royal Auto-Moto-Club Contich 1911 op zaterdag 14/09 een evenement ten voordele van ’t Hofke. ‘MIVAS on the Move’ combineert een motor- en oldtimertreffen met verschillende georganiseerde wandelingen, randanimatie en een hapje en een drankje. Alle opbrengsten gaan naar de werking van ’t Hofke.

Hieronder kan je alvast terugvinden wat er allemaal op het programma staat. Geen zorgen, er is voor ieder wat wils!

Tramrijders Cropped

Motortoerclub De Tramrijders organiseert een motorrit die passeert aan het evenement. Het gaat om een rit van ongeveer 180km met twee stops, die zowel individueel met GPS, als begeleid kan worden gereden. 

Praktische details:

  • Inschrijvingen en vertrek: Café De Cruyk, Parochiestraat 17, 2240 Viersel
  • Rit op GPS vanaf 9u
  • Begeleide rit vertrekt om 10u
  • Prijs: €10, bijrijder €8
Oldtimerclub2

Op het terrein van MIVAS stellen de leden van Royal Auto-Moto-Club Contich 1911 hun mooiste oldtimers te kijk. Deze club, die al sinds 1911 in verschillende hoedanigheden liefhebbers van het rollend erfgoed samenbrengt, zal je de ogen doen uitkijken. Wandel over de parking en de omliggende straatjes en bewonder de prachtige automobielen, motocycletten, vélomoteurs enzovoort.